Boodschappen doen

Huidige versspecialist

NIEUW

Vandaag voor 10.00 uur bestelt, vanmiddag vanaf 14.30 uur al af te halen!

EerlijkBeter Nunspeet

In Nunspeet is geen afhaalpunt beschikbaar. We komen uw bestelling graag bezorgen.

Selecteer ander FreshPoint

Versspecialist: Van Diermen Fish


Steven van Diermen

Verse vis herken je direct


Vis is niet alleen lekker, maar ook erg gezond. Hoe verser de vis, hoe beter. Onze producten komen praktisch rechtstreeks vanuit de Noordzee op je bord te liggen. Het zijn 100% natuurproducten en vis is nog eens makkelijk te bereiden ook. Wat wilt u nog meer?


Een lekkere maaltijd met verse vis bereiden is heel eenvoudig. Het enige wat bijvoorbeeld een kabeljauw- of scholfilet nodig heeft is een laagje kruidenpaneermeel. Even wat olie of boter in de pan, aan twee kanten bakken en klaar! Lekker met bijvoorbeeld aardappelen en een groentemix van broccoli, bloemkool, prei en tomaat. Iedereen kan het bereiden.


Verser kan niet


We kunnen alle vissoorten leveren. Omdat ik niet met voorraden werk, is onze vis altijd vers. Als u ’s avonds kabeljauw bij mij bestelt, dan ontvangt u de volgende dag kabeljauw die op de dag van uw bestelling op de visveilingen is aangevoerd. Verser dan dat kan gewoon niet. Verse vis herken je direct. Het glimt, is mooi van kleur en voelt stevig aan. Verse vis ruikt naar de zee!


Breed assortiment


U vindt bij ons toegankelijke vissoorten als zalm, tong, kabeljauw en schol waar u veel verschillende en gemakkelijke gerechten mee kunt maken. Net zo eenvoudig slaagt u bij ons als u wat meer wilt uitpakken, zoals voor een uitgebreid diner met tonijn, kreeft of coquilles.Liefde voor vis in de genen


Ik ben al twintig jaar actief in de vissector, waarvan de afgelopen tien jaar voor een visgroothandel. In april 2014 ben ik voor mezelf begonnen, omdat ik vind dat de consument te veel betaalt voor kwaliteitsproducten. Daar wil ik verandering in brengen. Onze vishandel levert op kwaliteit uitgezochte vis, die we op gewicht snijden en vacuüm verpakken zodat de versheid gegarandeerd blijft. De liefde voor vis zit bij mij in de genen. Ik ben een echte Spakenburger en mijn voorvaderen waren allemaal vissers. Bij ons thuis eten we drie keer in de week vis, het liefst witvis zoals kabeljauw, schol en tong. Daar krijg ik geen genoeg van.


Onze warmgerookte zalm wordt boven vuur gegaard, boterzacht met een authentieke smaakbeleving. In Spakenburg noemen we dit schepzalm.  Naar winkel