Boodschappen doen

Huidige versspecialist

NIEUW

Vandaag voor 10.00 uur bestelt, vanmiddag vanaf 14.30 uur al af te halen!

EerlijkBeter Nunspeet

In Nunspeet is geen afhaalpunt beschikbaar. We komen uw bestelling graag bezorgen.

Selecteer ander FreshPoint

Versspecialist: Maaltijdspecialist SmaakGemak


Sander Flik
Heerlijk verse, culinaire kant-en-klaargerechten


Heeft u geen tijd om te koken, maar eet u wel het liefst een lekkere en gezonde maaltijd? Wij bieden de ideale oplossing met onze verse, culinaire kant-en-klaarmaaltijden. U kunt elke week kiezen uit een nieuw assortiment van tien smakelijke gerechten. Vlees, vis, vegetarisch, pasta of rijst, stamppot of stoofpot, salades en uiteraard typische Hollandse maaltijden. Stuk voor stuk met veel zorg bereid door onze koks. Niet alleen eet u makkelijk, lekker en gezond, maar ook heel gevarieerd.Pure smaak


Onze koks gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten. Als groente- en fruitspecialist werken wij van oudsher met kwaliteitsproducten die we bij voorkeur bij telers uit eigen streek kopen. Dit zijn vakmensen die enkel de producten verbouwen waar zij achter staan. Ze geven hun gewassen de tijd om te volgroeien en te rijpen op natuurlijke wijze. De oogst gebeurt grotendeels handmatig. Deze werkwijze zorgt ervoor dat de groenten en fruit hun pure smaak behouden. Onze telers zitten zowat om de hoek en de producten komen daardoor meestal op de dag van de oogst bij ons binnen.

Goed leven


Met evenveel aandacht selecteren wij de overige ingrediënten voor uw maaltijd. We kopen het vlees bijvoorbeeld het liefst bij zelfslachtende slagers die hun dieren met zorg uitzoeken en slachten. Dit zijn dieren die een goed leven hebben gehad, veel buiten hebben gelopen en de juiste voeding hebben gekregen. En dat maakt het vlees zo lekker.


Geen conserveringsmiddelen


Ook al gebruiken we geen conserveringsmiddelen, onze maaltijden zijn lang houdbaar. Dit komt doordat we de kant-en-klare maaltijd in korte tijd laten afkoelen tot 2 graden Celcius en daarna direct sealen. Onze gerechten zijn hierdoor vijf dagen houdbaar, zonder conserveringsmiddelen of hoge zoutpercentages.

Vijf uitstekende koks


SmaakGemak is ontstaan uit De Culinaire Groenteman Van Marle, die al sinds 1850 een begrip is in Kampen en omstreken. Mijn voorouders werkten zes generaties terug in de winter als houthakker en verbouwden groenten in de zomer. Daaruit is de groentewinkel ontstaan. Sinds 2004 bieden we onze maaltijden aan en zijn we actief als cateraar. We werken met vijf uitstekende koks en in totaal telt onze keuken vijfentwintig man personeel. Het is erg leuk werk. We doen het dan ook met veel passie en we zorgen altijd dat we de beste kwaliteit leveren.

Seizoensgerechten


Elk seizoen heeft zijn gerechten. In de winter maken onze koks heerlijk stevige stamppotten en stoofpotjes van rundvlees of wild. Vanaf het voorjaar bereiden ze gerechten met rapensteeltjes, boontjes en spinazie, of salades met zacht fruit zoals aardbeien, bessen en frambozen. Tegen de zomer schotelen wij u graag lekker verse asperges voor. En het mooie is: onze gerechten zijn heel betaalbaar. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op goed, gezond en smakelijk eten.
Naar winkel